Actualitat

Arrimadas: “Senyor president, decideixi si vol seguir gastant en estructures d’Estat o invertir en el futur dels catalans; a C’s ho tenim clar”

by cscatalunya — 1 juny 2016 @ 10:38
Comparte

La líder de l'Oposició a Catalunya insta a Puigdemont a "prioritzar" i a "donar suport a la proposició de llei de C's perquè els llibres de text siguin gratuïts a l'educació pública"

“Senyor president, decideixi si el seu Govern vol seguir gastant en estructures d’Estat o invertir en el futur dels catalans; a Ciutadans (C’s) ho tenim clar”. Així li ha dit la líder de l’Oposició a Catalunya, Inés Arrimadas, al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, després que C’s hagi presentat una Proposició de Llei per a la gratuïtat dels llibres de text a l’educació pública. A més, ha assegurat que, si aquesta proposta s’aprova, “cap tribunal la tombarà perquè és competència de la Generalitat”. I ha instat a Puigdemont a “prioritzar” i a “donar suport a la proposició de llei de C’s perquè els llibres de text siguin gratuïts a l’educació pública”.
En la sessió de control al Govern de la Generalitat del Ple del Parlament, Arrimadas ha destacat que els llibres de text “suposen a les famílies una despesa d’entre 200 i 250 euros per alumne” pel que la mesura de C’s“suposaria un gran estalvi per a elles, que els nens cuidessin del material escolar i que es garantís la igualtat d’oportunitats dels estudiants”.
Inés Arrimadas ha advertit a Puigdemont que “lamentablement Catalunya és la Comunitat Autònoma amb més ens públics, on els alts càrrecs cobren més i està a la cua de la despesa pública en educació i sanitat respecte al seu PIB”. I l’ha instat a treballar perquè “les famílies catalanes tinguin els mateixos drets que la resta de les famílies d’Espanya”.

Volver a ACTUALIDAD