Actualitat

De Páramo a Rull: “Voler connectar Catalunya amb la resta d’Espanya i d’Europa a través del Corredor Mediterrani és incompatible amb el seu full de ruta separatista per desconnectar els catalans”

by cscatalunya — 1 juny 2016 @ 09:04
Comparte

De Páramo afirma que des de C’s continuaran treballant des del Parlament i també des del Congrés per impulsar el Corredor Mediterrani “perquè és bo per a Catalunya i és bo per a tota Espanya”

“Voler connectar Catalunya amb la resta d’Espanya i d’Europa a través del Corredor Mediterrani és incompatible amb el seu full de ruta separatista per desconnectar els catalans”. Així l’hi ha dit el portaveu adjunt del grup parlamentari de Ciutadans (C’s), Fernando de Páramo, al conseller de Territori, Josep Rull, en una pregunta sobre infraestructures. I li ha advertit que “la Generalitat no pot pretendre impulsar aquesta infraestructura de connexió si el que vol és desconnectar-se d’Espanya i d’Europa” perquè “és impossible poder conciliar estabilitat i ruptura i independència i Europa”. 

En la sessió de control del Parlament, De Páramo li ha preguntat al Conseller “com pretén impulsar el Corredor Mediterrani si és incapaç de negociar amb el govern d’Espanya i sempre utilitza el seu victimisme per culpar-lo de tot”. En aquest sentit, De Páramo li ha assegurat que des de Ciutadans continuaran treballant “des del Parlament i també des del Congrés dels Diputats” per impulsar aquesta infraestructura “perquè és bo per a Catalunya i és bo per a tota Espanya”.

Volver a ACTUALIDAD