Actualitat

Carrizosa: “Els pressupostos del 2016 arriben tard i malament com a conseqüència d’un govern inestable que ha deixat Catalunya en mans dels antisistema”

by cscatalunya — 4 juny 2016 @ 20:11
Comparte

· El portaveu parlamentari destaca el Dia Internacional dels Nens Víctimes Innocents d’Agressions que “C’s ha presentat una Proposició de Llei de mesures urgents contra el maltractament a menors”

Viladecans, dissabte 4 de juny del 2016.

El portaveu parlamentari de Ciutadans (C’s), Carlos Carrizosa, ha criticat que “els pressupostos de la Generalitat pel 2016 arriben tard i malament com a conseqüència d’un govern inestable que ha deixat Catalunya en mans dels antisistema”, en relació a l’entrevista a RAC 1 al conseller d’Economia, Oriol Junqueras, on s’ha mostrat convençut que els comptes tiraran endavant. I s’ha preguntat “què passarà a la tardor amb els pressupostos del 2017” si a hores d’ara no tenim els de 2016 perquè la Generalitat “ha estat incapaç de fer uns comptes realistes per solucionar els problemes dels catalans amb més partides destinades a mesures socials i menys a les estructures d’estat”.

En declaracions als mitjans de comunicació durant una visita a una carpa informativa del partit a Viladecans, Carrizosa ha dit amb motiu del Dia Internacional dels Nens Víctimes Innocents d’Agressions que “C’s ha presentat diverses propostes per defensar els drets dels menors i contra l’assetjament escolar”. I ha posat com a exemples les mocions i Proposicions de Llei de C’s aprovades pel Parlament sobre infància “per prevenir l’assetjament escolar, per protegir els drets del col·lectiu LGTBI, per garantir la igualtat d’oportunitats amb la gratuïtat dels llibres de text, d’ajudes a les famílies amb fills menors a càrrec i de protecció dels nens en acollida”, entre d’altres mesures.

En resposta a una pregunta dels periodistes sobre l’entrada de Ciutadans al partit ALDE, Carrizosa ha defensat que, “tot i que CDC es va oposar, C’s ha trobat el seu espai al partit demòcrata lliberal”.“C’s treballa també a nivell europeu per defensar els valors d’igualtat, unió i solidaritat i per garantir que els ciutadans catalans segueixin sent també ciutadans europeus”, ha assegurat.

D’altra banda, la regidora de C’s a Viladecans, Carol Torres, ha dit “C’s va impulsar la comissió a l’Ajuntament sobre el Cas Inipro amb l’objectiu d’esclarir els fets i trobar la relació entre aquesta empresa i el consistori”. A més, ha insistit en que el seu grup municipal “respecta la investigació judicial que s’està portant a terme” i ha explicat que la comissió “està presidida per C’s com a primera força de l’oposició”. “A C’s exigim saber si el govern municipal ha utilitzar els diners dels ciutadans per afavorir els seus amics”, ha afegit.

Volver a ACTUALIDAD