Actualitat

Carrizosa: “Puigdemont hauria de negociar amb el Govern d’Espanya millores per a tots els catalans i no la secessió amb els antisistema”

by cscatalunya — 5 juny 2016 @ 19:44
Comparte

• El portaveu parlamentari de C’s alerta que el president “està enganyant a la CUP en prometre la independència per la via de la desobediència i, amb això, a tots els ciutadans”

Sant Boi del Llobregat, diumenge 5 de juny del 2016.

“Puigdemont hauria de negociar amb el Govern d’Espanya millores per a tots els catalans en lloc de negociar la secessió amb els antisistema de la CUP”. Així ho ha assegurat el portaveu parlamentari de Ciutadans (C’s), Carlos Carrizosa, en relació a l’entrevista al president Carles Puigdemont publicada per ‘El País’ en la qual insta al proper Govern d’Espanya a fer una proposta de consulta a Catalunya. A més, ha criticat que “està enganyant a la CUP en prometre la secessió per la via de la desobediència i, amb això, a tots els catalans”.

“Existeixen problemes de connexió i de mobilitat entre les poblacions del Baix Llobregat i d’aquesta comarca amb Barcelona”, ha alertat en declaracions als mitjans de comunicació durant la Festa Ciutadana de la Primavera a Sant Boi del Llobregat. Per això, considera que “és necessària la negociació amb el Ministeri de Foment”, que C’s pretén encapçalar davant “la inacció del Govern de la Generalitat”.

Sobre l’agressió a dos representants de la selecció espanyola de futbol en una carpa propera al metre de Fabra i Puig de Barcelona, Carrizosa ha condemnat “la violència en totes les seves formes”. I ha instat a la Generalitat a “prendre mesures davant la proliferació d’episodis de violència i de coacció”.

Volver a ACTUALIDAD