Actualitat

Inés Arrimadas: “Per culpa de Convergència les decisions més importants de Catalunya es prenen en les assemblees de la CUP”

by cscatalunya — 8 juny 2016 @ 13:32
Comparte

Arrimadas insta a Puigdemont a “reconèixer que el projecte separatista ha fracassat” i afirma que Catalunya necessita “un Govern sensat, reformista i que treballi per a tots els catalans”

La líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, ha advertit que “les decisions més importants de Catalunya es prenen en les assemblees de la CUP”, després que el Consell Polític del partit antisistema hagi decidit mantenir l’esmena a la totalitat als pressupostos de la Generalitat pel 2016, que es debaten avui al ple del Parlament. A més, ha dit que la Generalitat “porta des del 2010 amb aquest teatre” i ha assegurat que “l’aposta per l’independentisme només ha beneficiat a la CUP, als qui Puigdemont ha fiat el futur de Catalunya”.

En declaracions als mitjans de comunicació als passadissos de la cambra catalana, Arrimadas ha instat al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, a “reconèixer que el projecte separatista ha fracassat” i ha alertat que “el problema no és només que no hi hagi pressuposats, sinó que a Catalunya no hi ha un Govern que pensi en tots els catalans”.

Arrimadas ha apostat perquè a Catalunya hi hagi “una alternativa de govern sensat, reformista, que afronti els problemes dels catalans i que aconsegueixi que Catalunya lideri la nova etapa política que Espanya necessita”. I ha assegurat que és necessari treballar per qüestions com que “les famílies arribin a final de mes i que les empreses puguin pagar impostos i contractar personal”.

Volver a ACTUALIDAD