Actualitat

Inés Arrimadas a Puigdemont: “Vostè el que vol és guanyar temps perquè necessita refer Convergència i fer-li un rentat de cara”

by cscatalunya — 9 juny 2016 @ 13:23
Comparte

La Cap de l’Oposició a Catalunya alerta que mentre el Govern ha volgut “treure Catalunya d’Espanya i de la UE” a C’s volen “impulsar, des de Catalunya, reformes per a tota Espanya”

“Vostè el que vol és guanyar temps perquè necessita refer Convergència i fer-li un rentat de cara”. Així s’ha dirigit la Cap de l’Oposició a Catalunya, Inés Arrimadas, al president Puigdemont i al seu Govern, després que el Parlament hagi rebutjat el seu projecte de pressupostos pel 2016. I li ha preguntat al president si, després de constatar el “fracàs” de la seva aposta rupturista, “seguirà amb el mateix plantejament i si vol allargar l’agonia”, després que Puigdemont hagi anunciat que es sotmetrà a una Qüestió de Confiança a l’agost, enlloc de fer-ho abans.

 

En la sessió de control al Govern del ple de la cambra catalana, Arrimadas ha assegurat que, en aquesta legislatura, “al Parlament no hi ha hagut mai un pacte d’estabilitat” i ha evidenciat que “no pot haver-n’hi quan el que es planteja és la sortida d’Espanya i de la UE”. A més, ha criticat que la Generalitat “ha passat de l’excusa de ‘l’Espanya ens roba’ a l’excusa de ‘la CUP no ens deixa”’ i ha demanat a Puigdemont que “solucioni el més aviat possible aquesta situació” perquè “els problemes dels catalans no agafen vacances” i els ciutadans “no tenen la culpa de que Convergència necessiti més temps per refer-se”.

 

“Senyor president, torni al sentit comú, reconegui que es va equivocar i que mai va tenir una majoria ni social, ni parlamentària ni cobertura legal per tirar endavant el seu projecte”, li ha dit al president de la Generalitat. I li ha retret que faci com Mariano Rajoy, que “no assumeix els problemes”.

Volver a ACTUALIDAD