Actualitat

Jorge Soler a Comín: “Treballi per reduir les llistes d’espera a Catalunya; la medicina o és humana o no serà medicina”

by cscatalunya — 9 juny 2016 @ 13:20
Comparte

Noemí de la Calle retreu a Bassa les retallades en prestacions per a la dependència i destaca que “C’s ha presentat una Proposició de Llei per millorar aquest servei”

“Treballi per reduir les llistes d’espera a Catalunya. La medicina o és humana o no serà medicina”. Així l’hi ha retret el portaveu de Ciutadans (C’s) en la comissió de Salut, Jorge Soler, al conseller Toni Comín en la sessió de control al Govern al ple del Parlament. Després de llegir diversos informes de pacients que han patit el col·lapse dels hospitals a Catalunya, ha advertit a Comín que “la situació de les llistes d’espera està empitjorant” i l’ha preguntat “què pensa fer la Generalitat per solucionar-lo”, al que el conseller li ha respost que no entrava en el tema perquè aquests casos ‘són qüestions assistencials’.
D’altra banda, la diputada Noemí de la Calle l’ha dit a la consellera d’Afers Socials, Dolors Bassa, que el seu Departament està suspenent en les “dues línies de millora que entren dins les competències de la Generalitat: la gestió i el pressupost” i ha anunciat que C’s ha presentat una Proposició de Llei “per millorar aquest servei i posar de manifest les males pràctiques denunciades pel Síndic de Greuges”.

Volver a ACTUALIDAD