Actualitat

Jorge Soler a Comín: “Catalunya ha perdut en cinc anys 1.000 metges de família per la política de retallades de la Generalitat”

by cscatalunya — 29 juny 2016 @ 14:37
Comparte

Vílchez insta al Govern a treballar pels autònoms, que “necessiten finançament, agilitat administrativa i formació i representen un 20% de la població activa"

El diputat de Ciutadans (C’s), Jorge Soler, ha retret a la Generalitat que “Catalunya ha perdut en cinc anys 1.000 metges de família per la seva política de retallades”. I ha criticat la “desorganització del departament de Salut”, que “no convoca les places suficients per complir amb l’objectiu de garantir els drets laborals del treballadors i la igualtat d’oportunitats”.

Durant la sessió de control al Govern del ple del Parlament, Soler l’ha advertit també de “la precarietat laboral” dels professionals del sector sanitari i ha posat com a exemple les d’infermeria: “De 766 places que hi ha, només se n’han convocat 136”.

Per la seva part, la diputada Laura Vílchez ha instat a la consellera de Benestar, Dolors Bassa, que “deixi d’invertir en estructures d’Estat” i constitueixi el Consell del Treball Autònom “com es va comprometre a fer entre els mesos de maig i juny”.

Durant al sessió de control del ple de la cambra catalana, Vílchez ha alertat que els autònoms “necessiten finançament, agilitat administrativa i formació” i l’ha advertit que “són un col·lectiu que representa el 20% de la població activa a Catalunya”. I ha afegit que, “malgrat que la Generalitat no prioritzi la situació dels autònoms, Ciutadans continuarà insistint des de l’Oposició”.

Volver a ACTUALIDAD