Actualitat

Carlos Carrizosa al Govern: “Deixin de perdre temps i diners en crear un nou Estat i inverteixin en polítiques socials”

by cscatalunya — 30 juny 2016 @ 13:34
Comparte

Lorena Roldán proposa “impulsar cursos de formació a l'escola per prevenir dels riscos d'Internet i ensenyar els alumnes a fer un bon ús de les tecnologies”

“Deixin de perdre temps i diners en crear un nou Estat i inverteixin en polítiques socials”. Així s’ha dirigit el portaveu del Grup Parlamentari de Ciutadans (C’s), Carlos Carrizosa, al Govern durant el debat de la moció del seu grup sobre la inacció de la Generalitat davant la situació d’emergència social, aprovada al Ple del Parlament. I ha assegurat que “la millora dels serveis bàsics a Catalunya passa també per una reforma de l’Administració i un govern transparent i resolutiu”.

“Mentre uns estan més centrats en crear un nou Estat que en solucionar els problemes dels catalans, a Ciutadans treballem perquè hi hagi més llits als hospitals i s’eliminin els barracons de les escoles”, ha manifestat Carrizosa. I ha recordat que C’s ha presentat més mesures socials que la pròpia Generalitat: “Propostes per promoure el lloguer social, d’atenció a menors, la gratuïtat dels llibres de text per acabar amb la desigualtat entre alumnes i mesures per acabar amb les duplicitats en l’Administració”, entre d’altres.

D’altra banda, la diputada Lorena Roldán ha proposat “impulsar cursos de formació a les escoles per ensenyar als alumnes a fer un bon ús de les tecnologies i alertar-los dels riscos d’Internet”, durant el debat de la interpel·lació de C’s sobre addiccions socials. I considera que la Generalitat ha de “destinar més recursos a la prevenció de patologies causades per les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) que afecten als joves”.

La diputada de C’s ha ensenyat a tots els diputats de l’hemicicle una imatge de la web sobre programació infantil al canal Super 3 de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), on apareix publicitat que “incita als menors a jugar online”. Per això, ha instat a la consellera Dolors Bassa a “implicar-se des del Departament d’Afers Socials i Família de la Generalitat per prevenir i eradicar aquest problema a Catalunya”.

Volver a ACTUALIDAD