Actualitat

José María Espejo-Saavedra: “És injust que la Generalitat rebaixi l’impost del joc i mantingui la pressió fiscal a la classe mitjana i treballadora”

by cscatalunya — 1 juliol 2016 @ 16:19
Comparte

El diputat de C's destaca en una entrevista a Catalunya Ràdio que "la Generalitat te competències en matèria de consum i pot ajudar a solucionar la situació de les cancel•lacions dels vols de Vueling"

“És injust que la Generalitat rebaixi l’impost del joc i mantingui la pressió fiscal a la classe mitjana i treballadora”. Així ho ha dit el diputat de Ciutadans (C’s), José María Espejo-Saavedra, després que el conseller d’Economia, Oriol Junqueras, hagi anunciat aquesta setmana el desbloqueig del projecte de BCN World amb una reducció de la superfície del complex. I ha recordat en una entrevista al programa L’Oracle de Catalunya Ràdio que “pot suposar molts llocs de treball, feina de qualitat i un benefici per l’economia de la zona”.

En resposta a una pregunta del periodista Xavier Freixes sobre les cancel·lacions dels vols de la companyia aèria Vueling, ha explicat que “la Generalitat ha d’intervenir per defensar els interessos dels ciutadans” ja que “te competències en matèria de consum i podria sancionar si s’escau”.

Sobre la revocació de Daniel de Alfonso com a director de l’Oficina Antifrau de Catalunya, aprovada al Parlament aquesta setmana, ha destacat que “C’s ha demanat també la dimissió i la compareixença del ministre Jorge Fernández Díaz”. Després de la conversa filtrada pel diari Público, Espejo-Saavedra ha alertat que “no pot formar part del Govern d’Espanya per la seva actitud” i perquè “ha utilitzat el seu càrrec per intentar perjudicar altres formacions amb objectius partidistes”.

En relació a l’escenari post electoral, Espejo-Saavedra ha assegurat que, “si no hi han canvis, C’s estarà a la oposició” perquè “no és el moment de parlar de cadires sinó de parlar de propostes” i considera que “el més important ara és impulsar la regeneració que Espanya necessita”. “Estem disposats a tornar a seure amb PP i PSOE per intentar negociar un futur govern amb una agenda de reformes, però només si hi han canvis”, ha afegit.

Volver a ACTUALIDAD