Actualitat

C’s insta a la Generalitat a ampliar les places públiques al Baix Llobregat destinades a centres de dia, centres residencials i habitatges tutelats per a la gent gran

by cscatalunya — 6 juliol 2016 @ 16:01
Comparte

La Comissió d’Afers Socials i Familia del Parlament aprova la Proposta de Resolució de C's sobre els serveis residencials del Baix Llobregat

Barcelona, dimecres 6 de juliol del 2016. 

La diputada de Ciutadans (C’s), Elisabeth Valencia, ha demanat al govern de la Generalitat que “ampliï les places públiques destinades a centres de dia, centres residencials i habitatges tutelats per a la gent gran del Baix Llobregat”, així com també en d’altres territoris de Catalunya “on també són necessàries”.

Durant el debat de la Proposta de Resolució de C’s* sobre els serveis residencials del Baix Llobregat, aprovada a la comissió d’Afers Socials i Familia del Parlament, Valencia ha criticat també “les llargues llistes d’espera per accedir a una plaça pública”. El temps d’espera, segons la diputada de C’s, pot oscil·lar entre els vuit mesos i els quatre anys “amb una mitjana d’espera de dos anys i mig”, la qual cosa “no succeeix amb les places de titularitat privada”. I ha defensat que “es tinguin en compte criteris socioeconòmics” a l’hora de destinar una part de les places públiques.

A més, la diputada de C’s ha destacat la necessitat que es publiquin les llistes d’espera per aconseguir que “l’administració sigui més transparent en aquest aspecte”.

Volver a ACTUALIDAD