Actualitat

Matías Alonso: “Ja és hora que la Generalitat entengui que la llei es pot canviar però que les dreceres no serveixen de res”

by cscatalunya — 7 juliol 2016 @ 13:22
Comparte

Alonso, després que el TC hagi tombat les Estructures d'Estat a Catalunya: "Puigdemont ha de posar-se a treballar per als catalans i deixar de perdre el temps amb el projecte separatista"

“Ja és hora que la Generalitat entengui que la llei es pot canviar però que les dreceres no serveixen de res”. Així ho ha dit el Secretari General de Ciutadans (C’s), Matías Alonso, després que el Tribunal Constitucional (TC) hagi tombat per unanimitat les estructures d’Estat de Catalunya. A més, ha criticat que el president Carles Puigdemont “segueix obstinat a seguir en aquesta via morta” i considera que “ha de posar-se a treballar per solucionar els problemes de tots els catalans i deixar de perdre el temps amb el projecte separatista”.

“Les estructures d’Estat pensades per suplantar la legitimitat que té el propi Estat a Catalunya no tenen cap sentit”, ha dit en declaracions als mitjans de comunicació als passadissos del Parlament.

Matías Alonso ha instat al president de la Generalitat a “reconsiderar la posició del seu govern” i ha destacat que “ha de centrar-se en les preocupacions dels catalans, aportar solucions i treballar per beneficiar als seus ciutadans i no als partits que estan formant la coalició que governa a Catalunya”, en referència a CDC i ERC. A més, ha recordat que a dia d’avui la Generalitat “no té pressupost pel 2016” i ha insistit en la necessitat que Puigdemont “comenci a treballar dins les seves competències per solucionar problemes en lloc de generar-los”.

Volver a ACTUALIDAD