Actualitat

Noemí de la Calle defensa informar als ciutadans del teletreball com a “fórmula que afavoreix la inserció laboral, la conciliació familiar i la productivitat”

by cscatalunya — 7 juliol 2016 @ 12:32
Comparte

• Joan García retreu a la directora de l’Entitat Autònoma de Jocs i Apostes que desconegués que els treballadors d’Indra, del sector de la loteria de Catalunya, “estaven contractats en frau de llei”

La diputada de Ciutadans (C’s), Noemí de la Calle, ha defensat a la comissió de Treball del Parlament “el teletreball com a fórmula que afavoreix la inserció laboral, la conciliació familiar, la productivitat i la reducció de costos”. Al debat d’una Proposta de Resolució de C‘s en aquest sentit, aprovada per unanimitat, ha destacat que el teletreball “augmenta la qualitat de vida dels treballadors perquè els permet estalviar el temps i els diners del transport i permet una millor alimentació”. Per això, ha defensat “buscar fórmules per aplicar aquest tipus de treball i conscienciar als ciutadans dels seus avantatges”.

“El teletreball promourà la inclusió de persones discapacitades, amb mobilitat reduïda i amb aïllament geogràfic a més de reduir les emissions per la disminució del trànsit”, ha explicat.

En relació a la compareixença de Rosa Batalla, directora de l’Entitat Autònoma de Jocs i Apostes per informar sobre l’estat de les loteries i els jocs d’atzar, Joan García li ha retret que desconegués que els treballadors d’Indra, l’antiga adjudicatària de la loteria de Catalunya, “estaven contractats en frau de llei”, segons una sentència judicial. I ha criticat que “hi ha treballadors que no han estat subrogats i que portaven entre 6 i 8 anys amb un contracte temporal d’obra i servei”. Per això, ha assegurat que “C’s no vol aquest tipus de pràctiques en l’administració” i s’ha interessat per “la història i l’estructura laboral d’aquest sector” i ha preguntat a Batalla “amb quines empreses s’ha comercialitzat el servei de loteries de Catalunya”.

Volver a ACTUALIDAD