Actualitat

Carlos Carrizosa: “La corrupció de CDC no és compatible amb la regeneració per molt que canviïn de sigles”

by cscatalunya — 8 juliol 2016 @ 11:12
Comparte

El portaveu parlamentari de C’s lamenta que la Generalitat segueixi “per la via morta de la independència” mentre “s'oposa a tramitar mesures socials”, com la Proposició de Llei de C’s sobre lloguer social

“La corrupció de CDC no és compatible amb la regeneració per molt que canviïn de sigles”. Així ho ha dit el portaveu del Grup Parlamentari de Ciutadans (C’s), Carlos Carrizosa, sobre el congrés de refundació de Convergència. I ha rebutjat la candidatura d’Artur Mas, “qui va ser la mà dreta de Pujol en l’època del 3% i president de la Generalitat quan van esclatar casos com el Palau o l’ITV”, al sumari del qual “apareix Maite Macià, la candidata a substituir a Daniel d’Alfonso al capdavant de l’Oficina Antifrau de Catalunya”.

En una roda de premsa al Parlament, Carrizosa ha alertat que “el congrés de regeneració de CDC no és creïble” ja que és evident que aquest partit “està tacat de corrupció i no rentarà la seva imatge si permeten que segueixin manant els mateixos de sempre”. I ha destacat que “no deixen de sortir casos de corrupció que esquitxen a CDC”, com el Cas Térmyca, pel qual “han detingut al cap de campanya de Carles Puigdemont”, Josep Manel Bassols. “Volem que el president de la Generalitat doni explicacions al Parlament sobre el registre a l’ajuntament de Girona”, del que era alcalde.

Sobre la sentència del Tribunal Constitucional (TC), que ha declarat inconstitucional les estructures d’Estat de Catalunya, Carrizosa ha lamentat que la Generalitat segueixi “per la via morta de la independència” mentre “s’oposa a tramitar mesures socials”, com la Proposició de Llei de C’s sobre lloguer social. A més, considera que la decisió del tribunal suposa “un altre fracàs polític i judicial de JxSí” i ha criticat que “mantenen el pols polític amb el Govern d’Espanya, posant en perill l’autogovern de Catalunya”. “La Generalitat ha de rectificar, alliberar-se del jou del partit antisistema i negociar uns pressupostos pel 2017 que cobreixin les necessitats socials dels catalans”, ha defensat.

Volver a ACTUALIDAD