Actualitat

Susana Beltrán: “La Generalitat ha d’abandonar el discurs separatista per aconseguir consensos en cooperació al desenvolupament, com volen els catalans”

by cscatalunya — 8 juliol 2016 @ 07:56
Comparte

C’s ha presentat una Proposta de Resolució perquè el Govern apliqui els objectius del Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides a les seves polítiques

“La Generalitat ha d’abandonar el discurs separatista per aconseguir consensos en cooperació al desenvolupament, com volen els catalans”. Així li ha dit la portaveu de Ciutadans (C’s) en la comissió d’Acció Exterior, Susana Beltrán, al conseller Raül Romeva després de la seva compareixença sobre el Pla anual de cooperació al desenvolupament corresponent al 2016. I ha destacat la predisposició de C’s a “fer visible el que es fa des de Catalunya en aquest sentit”.

Susana Beltrán ha recordat a Romeva que Ciutadans ha presentat una Proposta de Resolució sobre els objectius del Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides perquè “el Govern els apliqui a totes les seves polítiques”. I ha afegit que el Departament d’Acció Exterior “pot fer moltes coses en matèria de cooperació però és una qüestió d’interès”.

Sobre la pàgina web del Consell de Cooperació al Desenvolupament creu que “cal publicar els informes perquè els ciutadans puguin accedir a aquesta informació”. I en relació als refugiats, ha preguntat al conseller “què ha fet el seu departament per complir amb la recomanació de la carta del comissariat europeu a Puigdemont”, que demanava més coordinació de la Generalitat amb el Govern d’Espanya també en matèria d’acollida.

Volver a ACTUALIDAD