Actualitat

Carrizosa: “El govern català hauria d’invertir en Sanitat i no en estructures d’Estat”

by cscatalunya — 10 juliol 2016 @ 12:35
Comparte

El portaveu de C’s al Parlament participa, juntament amb d’altres diputats i regidors, en la jornada solidària del Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple

“El govern català hauria d’invertir en Sanitat i no en estructures d’Estat”. Així s’ha expressat el portaveu de Ciutadans (C’s) al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, durant la jornada solidària del Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple.

Carrizosa, acompanyat de diversos diputats i regidors de C’s, ha recordat al conseller de Salut, Antoni Comín, que és “la Generalitat qui ha de fer els deures” per millorar l’assistència sanitària dels pacients amb malalties degeneratives. “És necessari que hi hagi unitats multidisciplinars als hospitals i que s’inverteixi més en recerca per lluitar contra aquestes dolències”, ha assenyalat.

A preguntes dels periodistes sobre el congrés de Convergència, el dirigent de Ciutadans ha ironitzat: “Sembla que el seu nou lema és ‘Que tot canviï perquè tot continuï igual’”. En aquest sentit, ha recordat que Artur Mas seguirà estant al capdavant i que aquest cap de setmana ha provocat que se li rebel·lin les bases del partit: “Sembla el patró d’un vaixell on la tripulació se li amotina constantment i que està perpètuament a punt d’enfonsar-se”.

Volver a ACTUALIDAD