Actualitat

Arrimadas sobre el canvi de nom de CDC: “Li podran canviar el nom, però és el mateix partit, amb les mateixes persones i el mateix plantejament de sortir d’Espanya i de la UE”

by cscatalunya — 11 juliol 2016 @ 10:38
Comparte

C’s sol·licita la compareixença de la directora de l’Agència catalana de Consum al Parlament i insta a la Generalitat i al Govern d’Espanya a que “col·laborin” per evitar caos com el de Vueling

Barcelona, dilluns 11 de juliol del 2016.

“Li podran canviar el nom, però és el mateix partit, amb les mateixes persones i amb el mateix plantejament de sortir d’Espanya i de la Unió Europea”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, en referència al canvi de nom de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) a Partit Demòcrata Català (PDC).

“Estem convençuts que Artur Mas està encantat que el debat es centri en el nou nom de Convergència i així no es parli dels casos de corrupció que afecten el seu partit”, ha manifestat Arrimadas en una roda de premsa a la seu del partit a Barcelona. I ha advertit que “mentre uns canvien de nom, les prioritats dels catalans segueixen sent les mateixes: la sanitat, l’educació i els serveis socials”.

Sobre el caos de Vueling, la cap de l’Oposició a Catalunya ha anunciat que C’s ha demanat la compareixença de la directora de l’Agència Catalana de Consum, Montserrat Ribera i Puig, al Parlament perquè “expliqui quines mesures prendran per solucionar aquesta crisi i evitar que es torni a produir”. A més, ha recordat que el seu partit ja va registrar la setmana passada una Proposta de Resolució a la cambra catalana que insta al Govern a “exercir les seves competències en matèria de consum i a millorar la informació i l’atenció dels usuaris”. I ha demanat“col·laboració” entre el govern d’Espanya i la Generalitat per evitar que tornin a produir-se crisis similars.

En relació al transport sanitari a Catalunya, la líder de C’s ha lamentat que el govern de Puigdemont “segueixi parlant d’independència i destinant milers d’euros a estructures d’Estat mentre hi ha deficiències en el transport sanitari a Catalunya”, després d’haver-se conegut que una persona ha mort a Tarragona, suposadament, a causa d’haver-se hagut de transportar en un taxi a l’hospital perquè no disposava d’una ambulància.

A més, ha recordat que el Parlament va aprovar per unanimitat una moció de C’s en aquest sentit i que “encara no s’ha implementat per part de la Generalitat”. I ha assegurat que des de C’s continuaran “treballant perquè la prioritat de tots els ciutadans sigui també una prioritat pel Govern”.

Volver a ACTUALIDAD