Actualitat

Ciutadans (C’s) aposta per la capitalitat de Barcelona per l’Agència Europea del Medicament

by cscatalunya — 13 juliol 2016 @ 15:59
Comparte

Mejía aposta perquè Barcelona segueixi sent “un dels motors econòmics i industrials d’Espanya” i continuï atraient organismes internacionals que generin nous llocs de treball “estables i de qualitat”

Barcelona, dimecres 13 de juliol del 2016.

El diputat de Ciutadans (C’s), David Mejía Ayra, ha apostat perquè Barcelona“sigui la capital per l’Agència Europea del Medicament”, després que la Gran Bretanya hagi decidit sortir de la Unió Europea i l’agència hagi d’abandonar la seu de Londres a causa del ‘Brexit’. Mejía ha destacat “la rellevància que té el sector farmacèutic a Catalunya, amb el 50% de laboratoris farmacèutics d’arreu d’Espanya”.

Després de registrar al Parlament una pregunta al Govern en aquest sentit, el diputat de Ciutadans ha apuntat que “la producció farmacèutica catalana representa el 3,5% del total de l’europea”. Per això, ha destacat que des de Ciutadans aposten “perquè Barcelona i Catalunya segueixin sent un dels motors econòmics i industrials d’Espanya” i continuïn atraient organismes internacionals que generin nous llocs de treball “estables i de qualitat basats en l’economia del coneixement”.

A més, ha defensat que “Barcelona disposa d’un entorn privilegiat pel que fa el desenvolupament de l’I+D+I, amb clústers d’investigació científica referents internacionalment” i, per tant, és “el territori idoni per acollir aquesta agència europea”.

Volver a ACTUALIDAD