Actualitat

Garcia: “C’s demostra amb propostes factibles el seu compromís per un Pacte per la Indústria que millori la competitivitat de l’economia catalana i lluiti contra la precarietat”

by cscatalunya — 13 juliol 2016 @ 13:07
Comparte

El diputat de C’s adverteix al Govern que “està en les seves mans implementar les propostes que s’aproven al Parlament sobre la política industrial”

Barcelona, dimecres 13 de juliol del 2016.

El diputat de Ciutadans (C’s), Joan Garcia, ha manifestat que “C’s demostra amb propostes factibles el seu compromís per un Pacte per la Indústria que millori la competitivitat de l’economia catalana i lluiti contra la precarietat”, com per exemple propostes sobre autònoms, emprenedors i de mesures contra la deslocalització d’empreses. A més, ha recordat que C’s “va ser el primer en apostar per un pacte per la indústria” mentre “els governs convergents continuaven sense prioritzar allò que més preocupa els catalans”.

Durant el debat de la Proposta de Resolució sobre la creació d’un pacte nacional per la indústria aprovada per unanimitat al Ple del Parlament, el diputat de C’s ha apuntat que “Catalunya està per sota del conjunt d’Espanya en aquest sector” i li ha dit al Govern que “està en les seves mans implementar les propostes que s’aproven al Parlament en aquest sentit”, de les quals deu Propostes de Resolució i mocions aprovades són de Ciutadans. I li ha advertit: “La millor estratègia de lluita contra la crisi és tenir una indústria forta”.

Garcia ha destacat la necessitat de “tenir un nou model productiu” amb una indústria que “basi la seva competitivitat en factors relacionats amb un sistema de coneixement que neixi d’un gran Pacte Nacional per l’Educació”. Per fer-ho, ha remarcat que “cal construir sinèrgies amb el govern d’Espanya i amb la Unió Europea”perquè Catalunya sigui “el motor del model productiu de tota Espanya”. I ha ironitzat, sobre una de les propostes del Govern: “Creuen que serà fàcil voler connectar a través del Corredor Mediterrani volent desconnectar de la Unió Europea?”

Volver a ACTUALIDAD