Actualitat

Inés Arrimadas a Puigdemont: “Reconegui que la corrupció existeix també a Catalunya i expliqui a tots els catalans el seu pla per acabar amb aquesta xacra”

by cscatalunya — 13 juliol 2016 @ 11:09
Comparte

La líder de l'Oposició a Catalunya insta al president a comparèixer en el Parlament per exposar el seu pla contra la corrupció sense obtenir resposta

“Reconegui que la corrupció existeix també a Catalunya i expliqui a tots els catalans el seu pla per acabar amb aquesta xacra”. Així l’hi ha dit la líder de l’Oposició a Catalunya, Inés Arrimadas, al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, després dels registres d’aquest matí de la Guàrdia Civil a l’Ajuntament de Lloret de Mar i una setmana després dels registres i detencions en diversos consistoris catalans vinculats amb ‘l’Operació Térmyca’. Arrimadas ha anunciat la sol·licitud de C’s perquè Puigdemont “comparegui al Parlament per explicar a tots els catalans quins mesures concretes ha engegat la Generalitat per lluitar contra la corrupció a Catalunya”, al que el president no li ha contestat perquè, segons la líder de Ciutadans, “no n’existeix cap”.
“No es pot lluitar contra la corrupció quan es nega que aquesta existeix i es segueixen donant excuses barates com la de que tot és invenció del Govern d’Espanya”, ha manifestat Arrimadas durant la sessió de control al Govern del ple del Parlament. I ha recordat que “el nyap del ministre Jorge Fernández Díaz no esborrarà els casos Treball, Mercuri, Palau, Pujol o ITV, que afecten, en la seva majoria, a Convergència, encara que li canviïn el nom”.
I ha criticat que el Govern tregui la bandera de la transparència quan el seu conseller de Transparència, Raül Romeva, “no fa pública la seva agenda de viatges oficials”.

Volver a ACTUALIDAD