Actualitat

C’s crea un Grup de Treball d’Afers Socials a Tarragona que traslladarà al Parlament les necessitats de la província en aquesta matèria

by cscatalunya — 17 juliol 2016 @ 14:53
Comparte

De la Calle: “L’objectiu és solucionar carències, com ja ha fet la comissió d’Afers Socials amb l’adjudicació de 30 places a una residència per a gent gran de Batea”

Tarragona, diumenge 17 de juliol del 2016.

La portaveu de Ciutadans (C’s) a la comissió d’Afers Socials al Parlament, Noemí de la Calle, ha anunciat que Ciutadans ha creat un Grup de Treball d’Afers Socials a Tarragona amb la intenció de “traslladar al Parlament les necessitats de la província en aquesta matèria”.

De la Calle ha explicat que serà la diputada de C’s per Tarragona, Lorena Roldán, qui “farà d’enllaç entre el Grup de Treball i el grup parlamentari”, amb el suport de “treballadors socials, educadors i personal sanitari”.

La portaveu de C’s a Afers Socials ha assenyalat que l’objectiu de la iniciativa és “solucionar les carències”que té Tarragona, com ja ha fet la comissió d’Afers Socials en aprovar una Proposta de Resolució conjunta entre PSC, CSQP, PP i C’s que instava a la Generalitat a “adjudicar 30 places a una residència per a gent gran de Batea abans de l’1 de setembre d’aquest any”, les quals “han estat buides des del 2010 esperant que el Govern les concertés”.

Volver a ACTUALIDAD