Actualitat

C’s reclama al Parlament agilitzar els treballs de la comissió contra la corrupció i alerta que s’ha convocat la meitat de cops que la comissió per la independència

by cscatalunya — 18 juliol 2016 @ 11:16
Comparte

C’s participarà en els actes institucionals de condemna de l'alçament militar franquista en motiu del 80è aniversari de l'inici de la Guerra Civil

Barcelona, dilluns 18 de juliol del 2016.

La líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, ha presentat un escrit(*) al Parlament per “agilitzar els treballs de la comissió contra la corrupció”, impulsada per C’s i presidida per la CUP, ja que considera que “el segon problema dels ciutadans mereix una resposta” i la CUP “no l’està donant”.

En una roda de premsa a la seu del partit a Barcelona, Arrimadas ha alertat que “la comissió contra la corrupció s’ha convocat la meitat de vegades que la comissió per la independència” i, a més, només s’han produït set compareixences, de les quals cinc “són propostes del partit antisistema”. Per això, ha instat al Parlament a“augmentar el numero de sessions d’una a quatre al mes” i que a cadascuna compareguin quatre persones de diferents perfils, “atenent de forma equilibrada a les propostes de tots els grups parlamentaris”.

A més, ha criticat la “manca d’interès” per part de la Generalitat per parlar de corrupció i ha afegit: “Mentre el Govern només destina els diners en fomentar el seu full de ruta separatista, C’s treballa perquè els recursos públics es destinin a evitar que els polítics corruptes continuïn robant els catalans”. I ha demanat a les altres formacions polítiques que “donin suport” a la iniciativa de Ciutadans per “prioritzar una comissió que està en la línia dels problemes dels catalans”.

En motiu del 80è aniversari de l’inici de la Guerra Civil, la líder de C’s a Catalunya ha manifestat que Ciutadans participarà en els actes institucionals “de condemna de l’alçament militar franquista”.

Volver a ACTUALIDAD