Actualitat

Carlos Carrizosa: “JxSí segueix cedint davant els antisistema de la CUP per salvar la carrera política de Puigdemont”

by cscatalunya — 20 juliol 2016 @ 10:34
Comparte

El portaveu parlamentari de C’s alerta que si les conclusions de la comissió separatista arriben al ple alguns membres de la Mesa estarien “eludint les seves responsabilitats”

El portaveu parlamentari de Ciutadans (C’s), Carlos Carrizosa, ha assegurat que “JxSí segueix cedint davant els antisistema de la CUP per salvar la carrera política del president Carles Puigdemont”, després que JxSí i la CUP hagin sol·licitat debatre al ple del Parlament les conclusions de la comissió separatista, que inclouen la proposta d’integrar la RUI al full de ruta independentista de la Generalitat. I ha destacat, en declaracions als mitjans de comunicació després de la Junta de Portaveus, que “existeix una pugna interna” entre la Generalitat, “un govern feble i sense marge de maniobra”, i la CUP per salvar la carrera de Puigdemont “a canvi de desobeir al Tribunal Constitucional i posar en risc l’autogovern de Catalunya”.

En resposta a la pregunta d’un periodista sobre la possibilitat que les conclusions de la comissió separatista s’incloguin en l’ordre del dia del ple del Parlament, Carrizosa ha alertat que, en aquest cas, alguns membres de la Mesa estarien “incomplint amb les seves obligacions” i ha assegurat que “això no els servirà per eludir les seves responsabilitats”.

Volver a ACTUALIDAD