Actualitat

Espinosa sobre el ‘Cas Palau’: “El desfalc, l’espoli i la malversació segueixen amb els nous responsables del Palau”

by cscatalunya — 21 juliol 2016 @ 14:44
Comparte

El portaveu de C's a la comissió de la Sindicatura de Comptes aposta per "posar fi a la malversació complint la normativa en matèria de subvencions"

Barcelona, dijous 21 de juliol del 2016.

“El desfalc, l’espoli i la malversació segueixen amb els nous responsables del Palau”. Així ho ha dit el portaveu de Ciutadans (C’s) a la comissió de la Sindicatura de Comptes del Parlament, Antonio Espinosa, en referència a l’informe presentat en el Parlament sobre el ‘Cas Palau’, el qual afecta a Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) perquè va rebre comissions a través del Palau de la Música a canvi de la concessió d’obres públiques.

Després d’analitzar l’informe, el diputat de C’s ha alertat sobre algunes “il·legalitats”, entre elles “no complir la normativa en matèria de subvencions, que els fons del Palau s’han utilitzat per pagar despeses de la Fundació i que s’han llogat sales sense contracte i a un preu que no havia estat aprovat pels òrgans de govern”. En aquest sentit ha instat als altres grups parlamentaris a “no mirar cap a un altre costat” i exigir a la Generalitat, al ministeri de Cultura i a l’Ajuntament de Barcelona que “posin fi a aquesta malversació continuada”.

 

Volver a ACTUALIDAD