Actualitat

Carrizosa: “És gravíssim que JxSí demori crear la comissió sobre autònoms de C’s mentre prioritza la comissió separatista”

by cscatalunya — 22 juliol 2016 @ 11:32
Comparte

El portaveu parlamentari de C’s assegura després de la reunió de Junqueras i Santamaría en Moncloa que el conseller d'Economia “es val del victimisme i les mentides, com van fer els impulsors del Bréxit”

El portaveu del grup parlamentari de Ciutadans (C’s), Carlos Carrizosa considera “gravíssim” que JxSí demori a després de l’estiu crear la comissió conjunta amb C’s d’ajuda als autònoms i emprenedors mentre “prioritza la comissió separatista”. En relació a la moció de C’s sobre autònoms, que es debatrà al proper ple, ha destacat la necessitat d’impulsar “un programa de relleu generacional amb la participació del servei català d’ocupació (SOC) i facilitar la conciliació de la vida laboral i familiar a través de convenis amb les escoles”, entre d’altres mesures.

“Els autònoms suposen el 20% de la població activa de Catalunya, per això defensem que paguin menys quotes, que tinguin més drets i que sofreixin menys burocràcia”, ha dit en una roda de premsa al Parlament de Catalunya després de recordar que C’s va fer un acte específic sobre propostes per als autònoms amb Inés Arrimadas a l’abril.

Després de la reunió entre el conseller d’Economia, Oriol Junqueras, i la vicepresidenta en funcions del Govern d’Espanya, Soraya Sáez de Santamaría, en la qual es va acordar que la Generalitat pugui refinançar 685 milions de deute a curt termini, ha apostat perquè “aquests diners es destinin a pagar als proveïdors i als funcionaris i no es gastin per fomentar l’independentisme”. A més, ha assegurat que l’Estat “ha de finançar a Catalunya amb el que disposi la llei” i ha lamentat que “la Generalitat segueix endavant amb el seu full de ruta separatista”. “Junqueras es val del victimisme i la mentida, com van fer els impulsors del Bréxit”, ha alertat.

En resposta a la pregunta d’un periodista sobre l’últim baròmetre del Centre d’Estudis d’Opinió (CEO) en relació a unes possibles eleccions a Catalunya, Carlos Carrizosa ha destacat que “la suma de JxSí i la CUP perdrien la majoria absoluta” ja que “segueixen perdent suports per la seva mala gestió i perquè el projecte separatista és un gran engany als catalans”. “Catalunya mereix un govern que solucioni els problemes dels ciutadans”, ha resolt.

Volver a ACTUALIDAD