Actualitat

Carlos Carrizosa: “Encara que canviïn el nom i la direcció del partit, els catalans no obliden els casos de corrupció que esquitxen a CDC”

by cscatalunya — 23 juliol 2016 @ 11:56
Comparte

El portaveu parlamentari de C’s assegura que “que Artur Mas segueixi al capdavant demostra que és més del mateix”

“Encara que s’esforcin per canviar el nom i l’adreça del partit, els catalans no obliden els casos de corrupció que esquitxen a CDC”. Així ho ha dit el portaveu parlamentari de Ciutadans (C’s), Carlos Carrizosa, sobre les primàries de PDC per escollir la cúpula de la formació. I ha posat com a exemples els casos “Palau, ITV, Pujol i Térmyca”, entre uns altres. “Que Artur Mas segueixi al capdavant demostra que és més del mateix”, ha insistit en declaracions als mitjans de comunicació a la seu de C’s a Barcelona.

En resposta a la pregunta d’un periodista sobre el possible acord entre PP i l’antiga CDC al Congrés, Carlos Carrizosa ha rebutjat “arribar a acords de govern amb els que volen trencar Espanya i amb els que s’estan saltant les lleis a Catalunya per separar als catalans entre si i de la resta dels espanyols”.

Sobre l’abstenció tècnica de C’s en la segona volta de la investidura de Mariano Rajoy, ha explicat que “és el moviment que s’ha hagut de fer per facilitar que hi hagi govern a Espanya, tot i que Rajoy no ens agrada”. En aquest sentit, ha instat al PSOE a “fer també un esforç per evitar les terceres eleccions generals”.

Volver a ACTUALIDAD