Actualitat

Carlos Carrizosa: “Estem amb Borell, Bono i González; el PSOE ha d’abstenir-se com farà C’s per evitar les terceres eleccions”

by cscatalunya — 24 juliol 2016 @ 12:36
Comparte

“Rajoy no ens agrada però a C’s som responsables i engegarem la legislatura en benefici de tots els espanyols”, assegura

Estem amb les veus sensates del PSOE com les de Josep Borell, José Bono, Alfonso Guerra i Felipe González; els socialistes han d’abstenir-se com farà C’s per evitar les terceres eleccions”. Així ho ha dit el portaveu parlamentari de Ciutadans (C’s) a Catalunya i membre de l’Executiva Nacional del partit en declaracions als mitjans de comunicació durant una visita a les festes de Mataró. “La majoria de votants del PSOE segur que pensen igual que aquests referents; que si el PSOE fa el mateix que C’s aconseguirem engegar la legislatura”, ha assegurat en resposta a la pregunta d’un periodista.

Acompanyat per altres diputats del partit al Parlament, Carrizosa ha declarat sobre la vicepresidència que Mariano Rajoy ha ofert a Albert Rivera que “Ciutadans no arriba a acords amb el PP per cadires, ho fa per programa i per responsabilitat en benefici de tots els espanyols”. A més, ha insistit que la seva formació no entrarà en un govern amb Rajoy perquè “representa el PP de Bárcenas i de la corrupció”.

Després de les primàries del PDC, on Artur Mas ha estat triat amb un 95% dels vots, Carlos Carrizosa ha defensat que “és més del mateix” perquè únicament es tracta d’un canvi de nom “amb les mateixes persones, les mateixes polítiques i el mateix projecte per trencar Espanya”.

Volver a ACTUALIDAD