Actualitat

Carmen de Rivera a Mundó: “Renunciar a 503 places de funcionaris pel 2016 és precaritzar la Justícia a Catalunya”

by cscatalunya — 25 juliol 2016 @ 14:26
Comparte

La diputada de Ciutadans (C’s) considera necessari “un estudi sobre les necessitats reals i la càrrega de treball de funcionaris, interins i jutges als jutjats de Catalunya”

Barcelona, dilluns 25 de juliol de 2016.

“Renunciar a les 503 places de funcionaris a les quals tenia dret Catalunya pel 2016 és precaritzar l’Administració Pública de Justícia de Catalunya”. Això l’hi ha dit la diputada de Ciutadans (C’s), Carmen de Rivera, al conseller de Justícia, Carles Mundó, després de la seva compareixença en la Comissió de Justícia del Parlament. I li ha advertit que haver renunciat a aquestes places “perjudica tant als interins com al personal fix i al seu dret de mantenir una ocupació estable i la promoció de la seva carrera professional”.

Carmen de Rivera ha alertat que “els jutjats catalans es troben col·lapsats”, per la qual cosa ha sol·licitat “un estudi sobre les necessitats reals i la càrrega de treball de funcionaris, interins i jutges a Catalunya”. Tanmateix, ha instat a Mundó a respondre a si hi ha data per a aquestes oposicions i quantes places s’obriran perquè “els interins que volen ser funcionaris tenen el dret de saber-ho al més aviat possible per començar a preparar-se”.

Volver a ACTUALIDAD