Actualitat

Arrimadas a Forcadell: “Assumeixi la seva responsabilitat i paralitzi les conclusions de la comissió separatista perquè són un cop a la democràcia”

by cscatalunya — 26 juliol 2016 @ 15:08
Comparte

La líder de l'Oposició a Catalunya insta a JxSí i a la CUP a “acceptar que han fracassat i que no poden estar per sobre de la democràcia, ni de les lleis ni de la majoria social de Catalunya”

Barcelona, dimarts 26 de juliol del 2016.

La líder de l’Oposició a Catalunya, Inés Arrimadas, ha exigit a la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, que “assumeixi la seva responsabilitat i paralitzi les conclusions de la comissió separatista perquè són un cop a la democràcia”. I ha instat a Forcadell que “actuï com a presidenta de la cambra catalana i no com a presidenta de l’ANC des del Parlament”.

En una roda de premsa al Parlament, la líder de C’s a Catalunya ha alertat que les conclusions de la comissió separatista, que es preveu que es votin al Ple, plantegen coses “tan greus” com “que no hi hagi separació de poders en aquesta il·lusió de Catalunya independent que plantegen, quelcom que no succeeix en cap democràcia del món”.

Inés Arrimadas ha instat a JxSí i la CUP a “acceptar que el seu full de ruta separatista ha fracassat i que no poden estar per sobre de la democràcia, ni de les lleis ni de la majoria social de Catalunya”. I ha assegurat que Ciutadans continuarà treballant des de l’Oposició “per reivindicar millores per a tots els catalans des de la legalitat” i perquè“no se’ls faci perdre més temps i diners en un projecte que ja s’ha demostrat que és inviable”.

Volver a ACTUALIDAD