Actualitat

Ciutadans (C’s) aposta per adoptar mesures legislatives per despenalitzar i regular el cànnabis per part de l’Estat

by cscatalunya — 27 juliol 2016 @ 16:36
Comparte

La diputada de C’s, Noemí de la Calle, insisteix en la necessitat de “mesures paral·leles per conscienciar i prevenir les conseqüències nocives de l'abús del consum de la substància”

Barcelona, dimecres 27 de juliol de 2016.

“Ciutadans (C’s) aposta per l’adopció de mesures legislatives que despenalitzin i regulin el consum de cànnabis en la producció i la distribució per part de l’Estat, tant per al consum particular com per a usos terapèutics”. Així s’ha expressat la diputada de Ciutadans, Noemí de la Calle, durant el debat de la Proposició de Llei de les associacions de persones consumidores de cànnabis. I ha destacat que “s’ha d’elevar a l’agenda política, el que a nivell de carrer és normal”.

Durant l’última sessió plenària abans de les vacances d’estiu, De la Calle ha assegurat que “el cànnabis, com totes les drogues, és perjudicial per a la salut”. Per això, ha insistit en la necessitat de “mesures paral·leles i imprescindibles, com programes d’informació, conscienciació i desintoxicació o abandó de l’hàbit, per informar de les conseqüències nocives per a la salut derivades de l’abús del seu consum”.

Volver a ACTUALIDAD