Actualitat

Fernando de Páramo a Munté: “Comprometi’s a que mai més es torni a cridar feixista a C’s a Tv3, demani disculpes i condemni-ho”

by cscatalunya — 27 juliol 2016 @ 09:55
Comparte

El diputat de C’s, Martín Barra, alerta que “els responsables de la destrossa de la sanitat catalana són les retallades del Govern i la corrupció instal·lada a Catalunya”

Barcelona, dimecres 27 de juliol de 2016.

“Comprometi’s a que mai més es torni a cridar feixista a C’s a Tv3, demani disculpes i condemni-ho”. Així l’hi ha dit el portaveu adjunt del grup parlamentari de Ciutadans (C’s), Fernando de Páramo, a la portaveu del Govern de la Generalitat, Neus Munté, després que un tertulià de ‘Els Matins’ de Tv3 titllés de ‘feixista’ a C’s. I ha instat a la Generalitat a treballar perquè Catalunya compti amb una televisió pública “de qualitat” i que representi a “tots els catalans, també els que no pensen com els partits del Govern”.

Durant la sessió de control en el Ple del Parlament, De Páramo ha convidat a Munté a que “reflexioni” i “demani disculpes pels insults a un partit polític democràtic que representa a més de tres milions de ciutadans i que, a més, és el líder de l’oposició a Catalunya”. I l’ha instat a que “es comprometi a que aquest tipus de fets no es tornin a repetir en la televisió pública de tots els catalans”.

Per la seva banda, en una altra pregunta al Govern al ple del Parlament, el diputat de C’s, Martín Barra, ha instat al conseller de Salut, Toni Comín, a que expliqui “quins són els plans del seu departament per revertir la pèrdua de plantilla dels hospitals públics de Catalunya”. I li ha recordat que “durant la crisi, el seu partit va ser el responsable que Catalunya hagi estat la Comunitat Autònoma amb més retallades en matèria de Sanitat”. 

“En 2015, l’Institut Català de la Salut (ICS) comptava amb 1.392 professionals menys que en 2010” i “a dia d’avui l’Hospital de Viladecans és l’únic públic que té quatre pacients per habitació”, ha assegurat Martín Barra. I li ha recordat a Comín que “els responsables de la destrossa de la sanitat catalana han estat les retallades del seu departament i la corrupció instal·lada a Catalunya”.

Volver a ACTUALIDAD