Actualitat

Inés Arrimadas: “El que està succeint avui al Parlament de Catalunya és un cop a la democràcia”

by cscatalunya — 27 juliol 2016 @ 12:34
Comparte

Arrimadas a Puigdemont: "Vostès no només ens volen treure d'Espanya i de la UE, sinó també del segle XXI i de la democràcia moderna"

Barcelona, dimecres 27 de juliol del 2016.

“El que està succeint avui al Parlament de Catalunya és un cop a la democràcia”. Així ho ha dit la líder de l’Oposició a Catalunya, Inés Arrimadas, després que la presidenta de la cambra catalana, Carme Forcadell, hagi decidit sotmetre a votació les conclusions de la “comissió separatista”, malgrat que el Tribunal Constitucional (TC) impedís que es portessin al Ple per ser “un desenvolupament clar de la resolució del 9N”.

Arrimadas ha lamentat que “avui és un dia trist per a la democràcia” perquè el govern de la Generalitat ha decidit“saltar-se la Justícia, les lleis democràtiques i l’ordenament jurídic” enlloc de “pensar en els problemes reals dels catalans”. “Aquestes són les propostes que fan vostès davant la desigualtat i l’atur dels catalans?”, li ha preguntat a Puigdemont.

“Vostès no només ens volen treure d’Espanya i de la Unió Europea, sinó també del segle XXI i de la democràcia moderna”, ha criticat. Així mateix, li ha preguntat al President “en quina democràcia del món els polítics no estan sotmesos al control dels tribunals, com qualsevol altre ciutadà”.

A més, la líder de l’Oposició a Catalunya ha advertit als membres de la Generalitat i a Forcadell que “no havia vist mai a uns desobedients que tinguin tan poca valentia que ni tan sols s’atreveixen a donar la cara al Parlament” i“deriven les seves responsabilitats al Ple”.

Mentre “la Generalitat ha gastat anys i diners dels catalans en el seu full de ruta separatista”, Ciutadans va impulsar una comissió per lluitar contra la corrupció que, “segons sembla, no li ha interessat gens ni mica regalant-li la presidència als seus socis de la CUP” i, mostra d’això, és que “han convocat més vegades la comissió per la independència que la comissió per lluitar contra aquesta xacra”.

Volver a ACTUALIDAD