Actualitat

Arrimadas: “Necessitem un Govern d’Espanya dialogant i valent que faci front al repte que hi ha a Catalunya”

by cscatalunya — 28 juliol 2016 @ 09:53
Comparte

Arrimadas critica que PP i PSOE “vulguin regalar" un grup parlamentari a Convergència al Congrés “quan a Catalunya estan saltant-se les lleis i les sentències”

Barcelona, dijous 28 de juliol del 2016. “Necessitem un Govern d’Espanya dialogant i valent que faci front al repte que hi ha a Catalunya”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, després que JxSí i la CUP “s’hagin saltat” la resolució del Tribunal Constitucional (TC) i hagin aprovat les conclusions de la comissió separatista. I ha assegurat que “un president del Govern d’Espanya responsable no miraria cap a un altre costat mentre Puigdemont incompleix les lleis i les sentències”.

En una entrevista a ‘La Mañana’ de RNE, Arrimadas ha criticat que mentre això passa a Catalunya “PP i PSOE vulguin regalar-li un grup parlamentari a Convergència al Congrés dels Diputats”. A més, ha evidenciat “la situació de debilitat política” en la qual es troba el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, que “ha deixat a Catalunya en mans d’un partit antisistema com la CUP, que no comparteix els principis bàsics de la democràcia, com és el de respectar les lleis”.

En una entrevista a ‘Espejo Público’ d’Antena 3 i en relació a les negociacions per formar govern a Espanya, Arrimadas ha reiterat que “C’s és l’únic partit que s’ha mogut i que ha passat del ‘no’ a l’abstenció responsable” per iniciar les reformes que Espanya necessita i ha instat a PP i a PSOE que “es posin a treballar també en això” per evitar que Espanya vagi a unes terceres eleccions, la qual cosa “seria un fracàs”.

 

Volver a ACTUALIDAD