Actualitat

Ciutadans (C’s) aposta per crear una borsa de treball d’autònoms perquè se’ls pugui substituir quan estiguin de baixa

by cscatalunya — 28 juliol 2016 @ 16:51
Comparte

Laura Vílchez aposta per “enfortir al col·lectiu dels autònoms des de les administracions”, ja que representen, juntament amb les PIMES, el 99% del teixit empresarial català

Barcelona, dijous 27 de juliol del 2016.

“Hem de crear una borsa de treball de substitucions on els autònoms puguin acudir quan estiguin de baixa”. Així ho ha dit la diputada de Ciutadans (C’s), Laura Vílchez, després de l’aprovació de la moció de C’s sobre el treball autònom a la càmera catalana. I ha destacat la necessitat de “facilitar el dia a dia i les condicions laborals dels autònoms que es vegin obligats a agafar la baixa per maternitat o paternitat, accident laboral o incapacitat temporal”.
Durant el debat de la moció de C’s, Vílchez ha recordat que “més del 99% del teixit empresarial català són Pimes i autònoms”. Per això, ha apostat per “enfortir al col·lectiu des de les Administracions per poder consolidar la creació d’ocupació a Catalunya”. A més, ha defensat “la necessitat de facilitar també el relleu generacional i l’operació de traspàs de negocis consolidats” per “ajudar als que es reincorporen al mercat laboral donant preferència als col·lectiu més vulnerables en situació de desocupació com són els majors de 45 anys i els cap de famílies monoparentals”.

La diputada de C’s li ha recordat al govern català que “les competències no poden ser l’excusa per tot” i ha titllat de “inadmissible” l’absència de “polítiques efectives i directes per al col·lectiu generador d’ocupació”.

Volver a ACTUALIDAD