Actualitat

David Mejía: “Tenim una oportunitat d’or perquè Barcelona sigui la seu de l’Agència Europea del Medicament”

by cscatalunya — 28 juliol 2016 @ 14:30
Comparte

David Mejía: “Tenim una oportunitat d'or perquè Barcelona sigui la seu de l'Agència Europea del Medicament”

Barcelona, dijous 27 de juliol del 2016.

“Tenim una oportunitat d’or perquè Barcelona sigui la seu de l’Agència Europea del Medicament (AEM)”. Així s’ha expressat el diputat de Ciutadans (C’s), David Mejía Ayra, després de l’aprovació de la moció de Junts pel Sí sobre la presentació de la candidatura de Barcelona com a seu a AEM.

El diputat de C’s ha manifestat que “no és compatible defensar la candidatura i la sortida de Catalunya d’Espanya i de la Unió Europea alhora”, i ha posat com exemple “el ‘Brexit’ i les conseqüències negatives de la desconnexió i la pèrdua d’oportunitats”. Per això, ha convidat al Govern a “comptar amb el suport de C’s per seguir treballant en la candidatura de Barcelona”.

David Mejía ha destacat que “aquesta oportunitat de créixer econòmicament, augmentar el prestigi internacional i fomentar la marca Barcelona, Catalunya i Espanya no es pot malgastar”. I ha insistit en la importància de “la creació de nous llocs de treball, la recuperació del talent i la paralització de la fugida del mateix”. Sobretot, perquè “Catalunya compta amb 230 laboratoris farmacèutics que suposen el 50% de la producció nacional total i el 3,5% a nivell europeu”.

Volver a ACTUALIDAD