Actualitat

De Páramo: “Els que se salten les lleis i no respecten al Tribunal Constitucional recorren a ell quan els toquen la butxaca”

by cscatalunya — 5 agost 2016 @ 17:06
Comparte

• El secretari de Comunicació de Ciutadans espera que "la crisi interna del PSOE no ens costi als espanyols unes terceres eleccions"

Barcelona, ​​divendres 5 d’agost de 2016.

“Els que se salten les lleis i no respecten al Tribunal Constitucional recorren a ell quan els toquen la butxaca”. Així ho ha dit el secretari de Comunicació de Ciutadans (C’s) Fernando de Páramo en relació a l’anunci dels dirigents de CDC de recórrer al TC després que la Mesa del Senat ratifiqués la decisió de no concedir-li grup propi.

En una roda de premsa celebrada a la seu del partit, De Páramo, ha qualificat com “broma de l’estiu” el fet que CDC hagi anunciat que recorrerà la decisió al TC i els ha recordat que “no es pot ser constitucionalista i saltar-se les lleis”. “Si Convergència no és un partit influent a nivell nacional ni al Congrés és perquè els ciutadans així ho van decidir a les urnes”, ha constatat el secretari de Comunicació de Ciutadans.

Pel que fa a la possible investidura de Mariano Rajoy com a president del govern d’Espanya, De Páramo ha reclamat al líder del PSOE “un exercici de responsabilitat i que passi del NO a l’abstenció”. I ha demanat al líder socialista que aclareixi la posició del partit perquè “la crisi interna del PSOE, no ens costi als espanyols unes terceres eleccions”. 

De Páramo ha assenyalat que “Ciutadans ja va fer un esforç per passar del no a l’abstenció tècnica”. I ha qualificat “d’irresponsables” aquells que condicionen una possible abstenció del PSOE a la investidura de Rajoy a un SÍ de Ciutadans. De Páramo ha instat els socialistes a què “es posin a treballar, estiguin a l’altura, deixin de banda les diferències i adoptin una decisió responsable”. 

Finalment el dirigent de Ciutadans ha descartat entrar en un govern de Mariano Rajoy perquè “no volem compartir govern amb el responsable polític de la corrupció del PP”.

Volver a ACTUALIDAD