Actualitat

Espejo-Saavedra: “Les obsessions dels dirigents de TV3 no justifiquen que es destini els diners de tots a projectar una Catalunya que no és la real”

by cscatalunya — 7 agost 2016 @ 18:11
Comparte

El vicepresident del Parlament i membre de l'Executiva de Ciutadans reitera que des de la formació s'aposta per "una televisió pública de qualitat, plural i de tots"

Barcelona, ​​diumenge 7 d’agost de 2016.

“Les obsessions dels dirigents de TV3, nomenats pel Govern independentista, no justifiquen que es destini els diners de tots a projectar una Catalunya que no és la real”. Així ho ha dit el vicepresident del Parlament i membre de l’Executiva de Ciutadans (C’s), José María Espejo-Saavedra, després que la televisió pública catalana identifiqués amb la bandera catalana al ciclista espanyol, Joaquim ‘Purito ‘Rodríguez, en una infografia sobre els resultats d’una prova dels Jocs Olímpics.

Per a Espejo-Saavedra es tracta d’un exemple més de “l’absurda i ridícula manipulació a la qual, per desgràcia, ens té acostumats en determinats àmbits la televisió pública catalana”. I ha lamentat que els dirigents de TV3 pretenguin projectar “una Catalunya il·lusòria on, a més, els centenars de milions de pressupost dels mitjans de comunicació públics es posen a disposició exclusiva de la ideologia del Govern separatista”.

“Les tristes dades d’audiència, en ple auge d’aquesta dinàmica de manipulació, afortunadament demostren que els ciutadans catalans jano es creuen els dirigents de JxS i TV3”, ha afirmat el dirigent de Ciutadans. Espejo-Saavedra ha assegurat que des de la formació taronja s’aposta per “televisió pública de qualitat, plural i de tots, i treballarà des del Parlament perquè així sigui”.

La presidenta del grup municipal de Ciutadans a l’ajuntament de Barcelona i membre de l’Executiva Nacional, Carina Mejías, a través del seu compte de twitter, ha qualificat la manipulació de TV3 de “ridícula” en canviar la nacionalitat dels esportistes espanyols.

Volver a ACTUALIDAD