Actualitat

José María Espejo-Saavedra: “Els catalans estan sotmesos a un govern de la CUP: radicalitzat, separatista i que no pensa en polítiques socials”

by cscatalunya — 10 agost 2016 @ 12:16
Comparte

El vicepresident del Parlament i diputat de C’s assegura que per a les qüestió de confiança “els únics suports que està buscant Puigdemont són els de la CUP”

Barcelona, dimecres 10 d’agost de 2016.

“Els catalans estan sotmesos al govern de la CUP: radicalitzat, separatista i que no pensa en polítiques socials”. Així s’ha expressat el vicepresident del Parlament i diputat de Ciutadans (C’s), José M. Espejo-Saavedra, en una entrevista al ‘Matí Cope’ en relació a la qüestió de confiança de Puigdemont i l’aprovació dels pressupostos de la Generalitat al setembre. I ha afegit que “el govern actual no és el de JxSí, és la CUP qui té a la seva mà tirar endavant els pressupostos”. En aquest sentit, ha alertat que els radicals “solament parlen del full de ruta separatista en les seves negociacions i no de polítiques socials”.
Sobre la presentació d’un nou programa de govern per a la qüestió de confiança, Espejo-Saavedra ha assegurat que “els únics suports que està buscant Puigdemont són els de la CUP” pel això “al setembre, ens trobarem davant un programa de govern continuistes que aprofundirà en les tesis separatistes”. Per això, li ha recordat al President que “aquells en els quals es vol recolzar per aprovar uns pressupostos separatistes de la Generalitat són els que ja li van dir que no una vegada”. I que “els catalans són conscients que mentre es parla d’independència, full de ruta separatista i assemblees, es deixen de banda altres problemes com són l’atur, l’educació o la sanitat”.

En relació a les declaracions de Puigdemont sobre ‘les preocupacions de Ciutadans’, el vicepresident del Parlament i membre de l’Executiva li ha recordat que “a més d’exercir el paper d’oposició, C’s presenta propostes de caràcter social i econòmic” que en aquest últim any s’han traduït en 11 iniciatives legislatives i 161 Propostes de Resolució. També ha assegurat que “la política espanyola avui és un gran exemple de la labor del partit” perquè “C’s ha demostrat que les seus 32 escons, que representen una opció política de centre i reformista, són útils”.

Volver a ACTUALIDAD