Actualitat

Ciutadans (C’s) denuncia que la sanitat pública catalana segueix malament en vacances i els ciutadans paguen les conseqüències

by cscatalunya — 13 agost 2016 @ 11:07
Comparte

El diputat de C’s, Jorge Soler, insta al Govern de la Generalitat a “deixar de dedicar temps i recursos a la independència i destinar-los a millorar el sistema sanitari públic”

Barcelona, dissabte 13 d’agost de 2016.

El diputat de Ciutadans (C’s), Jorge Soler, ha denunciat que “la sanitat pública catalana segueix malament en vacances i els ciutadans paguen les conseqüències”, tal com va alertar Ciutadans en les sessions de control al Govern al Parlament. I ha lamentat que “les ambulàncies segueixin tancades als garatges i la llista de pacients pendents d’ingressar als hospitals augmenti pel tancament de plantes o la falta de llits”. En aquest sentit, ha apuntat que “actualment, 47 són els pacients pendents d’ingressar en una planta a l’Hospital Vall d’Hebron”.
El diputat de C’s ha explicat també que “un any més, la sobrecàrrega de treball del personal sanitari en l’Atenció Primària és lamentable en la cobertura dels torns” i que “la conseqüent situació del malestar dels treballadors la paguen els pacients amb insuportables llistes d’espera”. Per això, ha denunciat que el Govern “deixi de banda la sanitat catalana”, i l’ha instat a “deixar de dedicar temps i recursos a la independència i destinar-los a millorar el sistema sanitari públic de Cataluña”.

Volver a ACTUALIDAD