Actualitat

Sonia Sierra: “Cal planificar els horaris, millorar els trens i l’atenció als ciutadans per garantir una bona gestió del servei de Rodalies”

by cscatalunya — 17 agost 2016 @ 08:15
Comparte

La diputada destaca que “C’s és el partit que ha presentat més Propostes de Resolució al Parlament, el 31,1%”, segons les estadístiques dels grups parlamentaris

“Cal planificar els horaris, millorar els trens i l’atenció als ciutadans per garantir una bona gestió del servei de Rodalies”. Així ho ha dit la diputada de Ciutadans (C’s), Sonia Sierra, després de les averies que han causat retards en els últims dies. I ha recordat que el seu partit defensarà al setembre una moció al Parlament en aquest sentit: “hem de procurar que els trens siguin més còmodes i moderns i que no s’espatllin ja que aquesta és una de les causes dels retards”.

La diputada de C’s ha manifestat que des del Govern de la Generalitat reclamen totes les competències i sempre diuen que la culpa és de Madrid i creu que “altres comunitats autònomes amb les mateixes competències han fet molt més per millorar la mobilitat dels seus ciutadans”. A més, pel que fa a Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, ha assegurat que des del Govern “no tenen pla de creixement” i ha dit que “no hi caben ni més trens ni més viatgers”“Diuen que amb més competències arreglarien tots els problemes però desprès de veure la pèssima gestió de la L-9 del metro costa creure que això sigui cert”, ha defensat.

Sonia Sierra ha criticat que la gestió del Ministeri de Foment a les dues darreres legislatures “ha estat un desastre” i considera que “ha abandonat rodalies i el transport de mercaderies”. A més, ha lamentat que el Govern d’Espanya ha apostat clarament per “inaugurar kilòmetres d’AVE” mentre s’ha carregat la infraestructura de rodalies “per manca de manteniment”. “Costarà anys i molts diners tornar-la a posar en funcionament”, ha alertat.

Sobre les estadístiques de l’activitat dels grups parlamentaris, Sonia Sierra ha assegurat que “C’s lidera la presentació de propostes de resolució al Parlament amb un 31%”. I ha posat com a exemples que, de les 38 iniciatives que s’han presentat en matèria d’Empresa, “16 són de C’s mentre que JxSí només ha presentat 1” i en matèria de Treball, de les “18 Propostes de Resolució presentades, 9 són de C’s mentre que JxSí no ha presentat cap”. A més, ha destacat que el seu partit “és el que ha presentat més propostes sobre igualtat”.

Volver a ACTUALIDAD