Actualitat

C’s participa en ‘l’Escó136’ per respondre a les preguntes i suggeriments dels catalans i fer-los partícips del seu projecte

by cscatalunya — 18 agost 2016 @ 10:52
Comparte

Laura Vílchez és la primera diputada de C’s que ha contestat a les aportacions sobre el Projecte de Llei de la reforma horària a Catalunya

Ciutadans (C’s) participa en l’eina Escó136, un espai web on els ciutadans poden fer preguntes als diputats sobre tots els projectes i proposicions de llei que s’estan tramitant al Parlament. La diputada de C’s, Laura Vílchez, ha celebrat que la cambra catalana “hagi obert un canal de comunicació amb els ciutadans perquè opinin i ofereixin els seus suggeriments i, així, fer-los partícips de la política a Catalunya i del projecte de Ciutadans”.

Vílchez és la primera diputada de C’s en respondre sobre el Projecte de Llei de la reforma horària a Catalunya, quelcom en el que Ciutadans “s’està implicant no només des del Parlament sinó també des del Congrés dels Diputats”. I ha reiterat el seu compromís per la “conciliació laboral i personal” per a una millor salut i educació dels ciutadans.

Volver a ACTUALIDAD