Actualitat

Marina Bravo reclama la gratuïtat urgent de la C-32 al seu pas pel Baix Penedès per “evitar accidents i la saturació del tram”

by cscatalunya — 19 agost 2016 @ 18:29
Comparte

La portaveu de C’s en la comissió de Territori proposa “millorar les comunicacions i acabar amb els punts negres en les carreteres”

La diputada de Ciutadans (C’s) en el Parlament de Catalunya, Marina Bravo, ha reclamat “la gratuïtat urgent de la C-32 al seu pas per la comarca del Baix Penedès com a solució urgent als problemes de saturació i accidentabilitat d’aquest tram”, en relació a la manifestació convocada en aquest sentit per l’associació ‘Coordinadora Calafell’ a la qual han assistit regidors del partit. I ha alertat que “la N-340 s’ha convertit en una via lenta i d’alt risc”. Per això, ha proposat “millorar les comunicacions i reduir els punts negres en les carreteres” com a mesures imprescindibles per “gestionar de la millor manera possible les infraestructures de les quals disposem”.

Marina Bravo ha defensat que la solució “més eficient” és “la gratuïtat de l’AP-7 en els trams de les comarques que es troben entre Torredembarra i el Vendrell i les poblacions de l’Hospitalet de l’Infant i les de les Terres de l’Ebre”. I ha anunciat que “Ciutadans ho reclamarà també al Govern d’Espanya des del Congrés dels Diputats”.

Volver a ACTUALIDAD