Actualitat

Arrimadas: “El PP haurà de complir amb les reformes que proposa C’s si vol tenir el seu suport”

by cscatalunya — 22 agost 2016 @ 14:06
Comparte

La líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas, assegura que “sense legislatura no hi haurà millores” ni “les reformes que Espanya necessita per tirar endavant”

Barcelona, dilluns 22 d’agost de 2016.

“Si el PP aconsegueix el sí de C’s a la investidura ha de complir amb les reformes de regeneració sinó es quedarà sense el suport”. Així s’ha expressat la líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, en una entrevista en ‘Al Rojo Vivo’ de la Sexta en relació a les negociacions entre la formació taronja i el Partit Popular sobre la investidura de Mariano Rajoy. I ha recordat que “perquè hi hagi una comissió de recerca sobre el finançament del PP, s’acabi amb els aforaments, els privilegis polítics i els indults als corruptes ha d’haver-hi legislatura”.

Arrimadas ha titllat de “equivocat” el model laboral que durant 20 anys han dut a terme PP i PSOE. I ha assegurat que “s’ha de canviar per sortir del cercle de temporalitat, els baixos salaris i altes taxa de desocupació que no té comparació amb la resta de països de la Unió Europea” i que “el model de C’s és més modern, europeu i adequat a Espanya”. En aquest sentit, ha apuntat també que “les negociacions amb el Partit Popular han de ser ràpides per definir les reformes que Espanya necessita per tirar endavant”.

Inés Arrimadas ha subratllat que “sense legislatura no hi ha millores” i que “Ciutadans no pensa en el màxim sinó en l’útil per començar a canviar Espanya”. Tanmateix, ha advertit que “la negociació no és una signatura per 4 anys sinó per a una investidura”. En aquest sentit ha reiterat que “Ciutadans només pot passar de l’abstenció al sí si PP es compromet a assumir moltes de les reformes de C’s”.

Volver a ACTUALIDAD