Actualitat

Inés Arrimadas: “El PP ja no té majoria absoluta; si no aposta per reformar Espanya no hi haurà ni investidura ni Govern”

by cscatalunya — 23 agost 2016 @ 08:41
Comparte

La líder de l'Oposició a Catalunya defensa “una Diada sense connotacions polítiques i per a tots els catalans” després de l'anunci d’Ada Colau a participar en la manifestació separatista de l'11-S

“El PP ja no té majoria absoluta; si no aposta per reformar Espanya, no hi haurà ni investidura ni Govern”. Així ho ha defensat la líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya i membre del Comitè Executiu Nacional, Inés Arrimadas, en relació a les negociacions del seu partit amb el PP per tractar d’arribar a un acord d’investidura. En una entrevista a ‘El programa de verano’ de Telecinco, ha celebrat que, en pocs dies de negociació, “C’s hagi aconseguit que els populars signin que els imputats per corrupció política hagin d’abandonar els seus càrrecs públics” i ha assegurat que el PP per ells mateixos “no haurien impulsat mai cap d’aquestes mesures de regeneració”.

“Des de C’s apostem per l’estabilitat i més canvis com la celebració de primàries als partits o la millora de les condicions dels autònoms”, ha manifestat. I ha reiterat que hi ha qüestions que els ciutadans porten anys demandant i que “ara mateix estan damunt la taula gràcies a C’s”. 

Sobre la falta de suports de Mariano Rajoy per a la seva investidura, la líder de C’s a Catalunya ha dit que Rajoy “hauria de buscar-se més” ja que amb els vots de C’s no té suficient. A més, ha insistit que la seva aposta seria la “d’un acord entre els partits constitucionalistes” però que “el PSOE no està per la labor”. 

En relació a la participació de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, en la manifestació separatista de l’11 de setembre, Inés Arrimadas ha recordat que Colau “sempre ha defensat la independència”. Així mateix, ha lamentat que “més de la meitat de la població catalana estigui exclosa d’aquesta celebració” i ha apostat per “una Diada sense connotacions polítiques i per a tots els catalans”.

Volver a ACTUALIDAD