Actualitat

Jorge Soler alerta que el pacte “antinatural” de Puigdemont amb la CUP “evidencia el fracàs dels pressupostos i de la legislatura”

by cscatalunya — 24 agost 2016 @ 09:18
Comparte

El diputat assegura que “C’s està negociant a Madrid millores per als catalans i el conjunt dels espanyols” i destaca la importància del Corredor del Mediterrani

“El pacte antinatural del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, amb els antisistema de la CUP evidencia el fracàs dels pressupostos i de la legislatura a Catalunya”. Així ho ha dit el diputat de Ciutadans (C’s) en una entrevista al programa ‘El Matí de Catalunya Ràdio’ en relació a la propera reunió entre el president i els seus socis de Govern per intentar salvar la Qüestió de Confiança. I ha reiterat la predisposició de C’s per “arribar a acords que donin resposta a les necessitats de tots els catalans”.

En relació a la manifestació separatista convocada per la Diada de l’11S, Soler ha criticat que “desgraciadament els polítics separatistes l’hagin convertit en un esdeveniment independentista” en el que no hi poden participar la majoria dels catalans perquè “s’hi senten exclosos”. I ha apostat perquè a Catalunya es celebri “una Diada per a tothom” i sense connotacions polítiques.

Sobre les negociacions entre C’s i el PP per a intentar arribar a un acord d’investidura, el diputat ha celebrat que el seu partit “estigui marcant l’agenda de canvi i de regeneració democràtica” i ha destacat que és l’únic que “ha demostrat capacitat de diàleg i de consens”. A més, ha assegurat que la corrupció “és inadmissible en política” i que, per tant, “és una línia vermella per a C’s que el PP ha hagut d’acceptar a l’hora de fer fora els seus càrrecs públics imputats per corrupció política”. “No només negociem implementar mesures de transparència, també volem una reforma constitucional i millorar els serveis del benestar”, ha explicat.

“Ja era hora que els polítics a Madrid vagin a demanar millores per a Catalunya i, per tant, pel conjunt d’Espanya”, ha manifestat Jorge Soler. I ha apostat per la necessitat d’aconseguir “un millor sistema de finançament per a les comunitats autònomes” i d’invertir en “infraestructures necessàries com el Corredor del Mediterrani”.

Volver a ACTUALIDAD