Actualitat

Arrimadas: “C’s defensa el Corredor Mediterrani, el trilingüisme i les polítiques socials davant del full de ruta separatista de la Generalitat i l’immobilisme del PP”

by cscatalunya — 27 agost 2016 @ 10:33
Comparte

La líder de l'Oposició a Catalunya recorda a Puigdemont que “la Diada hauria de ser un dia de tots, però malauradament no és així”

Madrid, dissabte 27 d’agost de 2016.

La presidenta de Ciutadans (C’s) a Catalunya i membre del Comitè Executiu Nacional, Inés Arrimadas, ha assegurat que “C’s defensa el Corredor Mediterrani, el trilingüisme i les polítiques socials davant del full de ruta separatista de la Generalitat i l’immobilisme del PP”, en el marc de les negociacions per a un acord d’investidura. “No ens podem quedar només dient que no se celebrarà un referèndum il·legal i que cal respectar la llei. Cal parlar de finançament autonòmic, infraestructures, sanitat i educació per resoldre la situació de Catalunya”, ha afirmat.

En una entrevista al programa El Suplement, de Catalunya Ràdio, la líder de l’Oposició a Catalunya també ha advertit el President de la Generalitat, Carles Puigdemont, que si manté “el xoc amb l’Estat” no tindrà el suport de C‘s per superar la Qüestió de Confiança. “És una pena que portem tants anys capficats en un tema que divideix la societat catalana, volem tornar a la normalitat, com les altres comunitats autònomes”, ha assenyalat.

Així mateix, Arrimadas ha indicat que mentre els actes institucionals de l’11 de setembre tinguin “intencionalitat política”, C’s no hi participarà i celebraran un acte festiu. I ha recordat a Puigdemont: “Hauria de ser un dia de tots els catalans, però malauradament no és així per la instrumentalització política per part del Govern”.

Volver a ACTUALIDAD