Actualitat

Arrimadas: “A C’s preferim canvi i estabilitat a unes terceres eleccions i la continuïtat de les polítiques de majoria absoluta del PP”

by cscatalunya — 1 setembre 2016 @ 18:10
Comparte

La líder de l’Oposició a Catalunya proposa “potenciar infraestructures com la N-II i més transparència en la recaptació de la taxa turística” en una reunió amb membres de l’Associació d’Hosteleria i Turisme de Girona

“A C’s preferim canvi i estabilitat a unes terceres eleccions i la continuïtat de les polítiques de majoria absoluta del PP”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, en resposta a la pregunta d’un periodista sobre la segona votació de la investidura de Rajoy que es produirà demà. I ha assegurat que, després de gairebé un any sense govern, “cal posar-se a treballar dins un espai comú i transversal”, com ha fet C’s, que ha aconseguit “acordar 150 mesures amb el PP”, 100 de les quals estaven incloses a l’acord amb el PSOE.

“El ‘sí’ de C’s a l’acord d’investidura ha estat a canvi de millorar la vida dels autònoms, els permisos de maternitat i paternitat, facilitar que tothom arribi a final de mes i revertir amnistia fiscal”, entre d’altres punts.

Sobre la negativa del PSOE a investir Mariano Rajoy president del Govern d’Espanya, Arrimadas ha criticat que els socialistes “s’han negat a tot sense oferir cap alternativa”. A més, ha criticat que Pedro Sánchez ha dit ‘no’ “a arribar a un acord, a formar un govern alternatiu i a les terceres eleccions”. “Només desitjo que el PSOE no estigui fent electoralisme ara que venen comicis gallecs i al País Basc”, ha afegit.

Després de reunir-se amb membres de l’Associació d’Hosteleria i Turisme a Girona, ha proposat “impulsar infraestructures com la N-II o l’aeroport, eliminar burocràcia a l’administració i fer més transparent la recaptació de la taxa turística” per afavorir aquest sector. Per això, ha demanat als governs d’Espanya i de la Generalitat que es posin a “treballar plegats per aconseguir aquestes millores”.

Volver a ACTUALIDAD