Actualitat

Inés Arrimadas: “Catalunya no serà independent i arribarà el dia en què Puigdemont hagi de reconèixer que s’ha equivocat”

by cscatalunya — 1 setembre 2016 @ 13:49
Comparte

La líder de l'Oposició a Catalunya afirma que “mentre uns donarien el ‘sí’ a la investidura per un referèndum separatista, C’s el dóna per 150 millores per a tots els espanyols”

Barcelona, dijous 1 de setembre de 2016.

“Catalunya no serà independent i arribarà el dia en què Carles Puigdemont hagi de donar explicacions i reconèixer que s’ha equivocat”. Així ho ha afirmat la líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, que ha advertit el President de la Generalitat que “si segueix així, es posaran en perill les competències i l’autogovern que tants anys han costat tenir a Catalunya”. En aquest sentit, ha criticat que “mentre uns donarien el ‘sí’ a la investidura per un referèndum separatista, C’s el dóna per 150 millores per a tots els espanyols”.

En una entrevista al programa “Migdia al dia” de TV3, la Cap de l’Oposició ha defensat que “per solucionar el problema, és necessària una alternativa política a Catalunya, que faci autocrítica, i un nou govern d’Espanya”. “Si tenim un canvi de polítiques radicals a Madrid, més drets socials i laborals, i revertim les retallades en educació i sanitat, podem trobar un nou ventall de possibilitats”, ha destacat i ha instat a la resta de partits que “deixin de ser els comentaristes de la situació, per convertir-se en els protagonistes del canvi en tota Espanya”.

Volver a ACTUALIDAD