Actualitat

Inés Arrimadas: “Mentre Puigdemont aposti per la ruptura i no per les reformes, l’únic suport que tindrà serà el de la CUP”

by cscatalunya — 3 setembre 2016 @ 12:02
Comparte

La líder de C’s a Catalunya demana “un Govern d'Espanya que pensi en la gent i doni estabilitat, i una Generalitat que faci exactament el mateix per als catalans”

Santa Coloma de Gramenet, dissabte 3 de setembre de 2016.

La líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, ha advertit que “mentre el President de la Generalitat, Carles Puigdemont, aposti per la ruptura i no per les reformes, l’únic suport que tindrà serà el de la CUP”, en una visita al Corre-tapa que s’organitza a Santa Coloma de Gramenet en motiu de la festa major.

Acompanyada del diputat de C’s en el Parlament, Joan Garcia, i dels regidors de C’s de la localitat, Arrimadas ha assegurat que “fa falta un Govern d’Espanya que pensi en la gent i doni estabilitat, i una Generalitat que faci exactament el mateix per als catalans”. I ha afirmat que Puigdemont hauria de “fer autocrítica” quan parla de “la falta d’estabilitat de l’Executiu”. “Amb la CUP, Catalunya ha tingut de tot menys estabilitat, perquè en l’única cosa en el que es posen d’acord és en saltar-se les lleis i parlar d’independència”, ha destacat.

Volver a ACTUALIDAD