Actualitat

Inés Arrimadas: “Ni tan sols el dia de Catalunya el President de la Generalitat vol ser el president de tots els catalans”

by cscatalunya — 8 setembre 2016 @ 11:28
Comparte

El Grup Parlamentari de Ciutadans es reuneix a les Terres de l'Ebre i anuncia la creació del subcomitè territorial per “donar resposta a les necessitats del territori”

Santa Bàrbara, dijous 8 de setembre del 2016. “Ni tan sols el dia de Catalunya el President de la Generalitat vol ser el president de tots els catalans”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, després que ahir Carles Puigdemont confirmés que assistirà a la manifestació separatista de Salt, el proper diumenge. Arrimadas ha criticat que Puigdemont “hagi desconnectat de la pluralitat política de Catalunya i dels problemes  reals dels catalans” i li ha retret que quan era President “ni tan sols l’expresident Mas va voler participar en un concentració que demana obertament la independència”.

La presidenta del partit a Catalunya ha lamentat que el Govern “només parli del monotema” i ha celebrat que existeixi un partit com Ciutadans que “treballa pels problemes reals de la gent”, com l’atur, la sanitat o l’educació. Arrimadas ha apuntat que C’s “és el grup que més iniciatives ha presentat al Parlament” i ha assegurat que continuaran“treballant per afrontar els reptes i els problemes dels catalans”. És per això que el Grup Parlamentari s’ha reunit a Tarragona en una jornada de planificació i ha anunciat la creació d’un subcomitè territorial per a les Terres de l’Ebre, per tal de “donar resposta a les necessitats del territori”.

En referència a la negativa del Ministeri d’Interior d’inscriure al Partit Demòcrata Català (PDC) amb aquest nom, Arrimadas ha evidenciat en declaracions als mitjans de comunicació “els problemes interns” que té la formació i ha assegurat que, malgrat que intentin canviar-li el nom, “segueix sent el mateix partit, amb les mateixes persones, amb les seus embargades i amb el mateix objectiu i sembla que ni tan sols se’n surten per canviar-li el nom”.

Volver a ACTUALIDAD